Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS FEDERATIU ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C (MONITOR FS PRESENCIAL)
Futbol Sala
MONITOR FS PRESENCIAL - El curs d'ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C Presencial proporciona als alumnes, de la mà de docents especialitzats a cada assignatura, la formació inicial per desenvolupar les funcions d'entrenador.
Preu 150€

CURS 2021-2022

 

OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Realitzar la formació del Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala NACIONAL C mitjançant els ensenyaments  conduents a la obtenció dels corresponents Diploma i Credencial  i té per finalitat proporcionar als alumnes, en relació amb aquesta modalitat, la formació que garanteixi adquirir els coneixements i habilitats necessàries que permeten desenvolupar la seva labor com entrenador de futbol sala. Aquestes funcions es podran desenvolupar  a les competicions organitzades per las Federacions de Futbol d’àmbit autonòmic.

 

CALENDARI I PREU 

 

TARRAGONA

CURS ENTRENADOR NACIONAL C FS
Seu: VILA-RODONA
(Del 29 D'octubre de 2021 a l'11 de febrer de 2022)

Termini inscripcions i matrícules 25/10/2021

AGENDA


El preu del curs és de 150€.

El pagament s'efectuarà a través de la plataforma iSquad de l'RFEF, a l'àrea de l'alumne, un cop validada tota la documentació requerida en el procés de matriculació i sempre com a molt tard dos dies abans de l'inici del curs.

 

*El curs té una validesa de 18 mesos, en cas de no aprovar-se en aquest període de temps quedarà anul·lat.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

Preu 150€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.