Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
MONOGRÀFIC: Si emociona, funciona: Impacta i inspira amb el teu missatge
Monogràfics
Ponent: Lorena Cos, psicòloga esportiva.
Preu 40€

 

Una de les qüestions que més preocupa l'entrenador és la comunicació. Què diem i com ho diem és vital en la direcció d'equips. Podem comunicar sense motivar però és impossible motivar a un equip amb el nostre missatge, sense comunicar ni transmetre.

No existeix compromís ni treball que no passi per saber comunicar, per això el fer de conèixer i de desenvolupar diferents habilitats de comunicació permetrà a l'entrenador disposar de noves i potents eines que l'ajudaran a estructurar els missatges d'una manera més efectiva.

El què dic, com ho dic i on seran les claus d'aquest monogràfic sense deixar de costat que tot el que emociona, funciona. Connectar amb els esportistes és clau perquè t'escoltin.

Amb aquest taller pràctic es treballarà l'expressió i l'estructura del missatge a través de role playing i diferents dinàmiques que ajudaran al fet que els entrenadors posin en pràctica les seves habilitats comunicatives, perdent nervis, llevant bloquejos i treballant l'empatia per a arribar als seus esportistes d'una manera natural i potent.

 

MONOGRÀFIC: SI EMOCIONA FUNCIONA, IMPACTIA I INSPIRA AMB EL TEU MISSATGE
TEMARI
(FES CLIC)

DATA CURS: 12/03/2021
DE 18:00H A 21:00H

PLACES: 25 ALUMNES PREU: 40€ (20% descompte afiliats al CTE)

* Donada la situació sanitària actual, els monogràfics es duran a terme de manera virtual a través de Zoom (videoconferència).

 

Requisit d'accés: Tenir com a mínim 16 anys.

 

Guia per fer la matrícula

 

 

Preu 40€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)