Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Curs Federatiu d'Entrenador de Futbol Sala Professional (NIVELL 3)
Futbol Sala
Curs federatiu d'Entrenador Nacional de Futbol Sala que ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol.
Preu 1330€

 

 

PROPERA CONVOCATÒRIA TEMPORADA 2019/20 o 2020/21 (per concretar...)

 

 

 

 

 

 

 

RESUM

Es tracta d'un curs que ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol 

Mitjançant aquest curs, l'alumne adquirirà els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar la tasca d'entrenador de futbol base amb una competència tècnica i professional en les competicions organitzades per les federacions de futbol d'àmbit autonòmic i de la Real Federación Española de Fútbol. Amb el nivell 3 es podrà exercir amb qualsevol equip federat i amb qualsevol selecció.

A la convocatòria del curs disposeu d'informació important en relació al desesnvolupament del curs i documents que haureu de lliurar en el moment de la inscripció... Imprescindible descàrrega i lectura.

 

 CONVOCATÒRIA CURS ENTRENADOR PROFESSIONAL DE FUTBOL SALA

NIVELL 3

 

TEMARI

El curs s'estructura en un total de 400 hores de càrrega lèctiva presencial i un bloc pràctic de 400 hores més, que permetran aplicar tots aquells coneixements adquirits en les assignatures del bloc comú i específic.

Les assignatures del curs són les següents:

 • Anàlisi III
 • Instrucció III
 • Creació d'equips III
 • Evolució del Futbol Sala III
 • Periodització III
 • Sessions d'entrenament III
 • Lideratge III 
 • Filosofia didactica III
 • Orientació als jugadors III
 • Fisiologia del FS III
 • Psicologia del FS III 
 • Ètica deportiva III 
 • Fisiologia, nutrició i medicina del FS III 
 • Gestió del club III
 • Regles del joc III
 • Noves tecnologies III 
 • Anglès III

  Un cop finalitzat el curs s'estableix un Bloc de Formació Pràctica on s'hauran de completar:

 • Visita a clubs (50h.)
 • Treball Final del Curs (150h.)
 • Pràctiques laborals (200h.)

 

CALENDARI I PREU

Les dates i els terminis de la convocatòria, matrícula, presentació de documentació, provés d'accés, períodes de reclamació i celebració del curs, seran aquelles que determini la Federació Catalana de Futbol, en funció dels cursos convocats.

Qualsevol consulta relacionada podeu contactar al tel. 618794279

CURS FEDERATIU ENTRENADOR PROFESSIONAL DE FUTBOL SALA

NIVELL 3

 


L'import del curs és de 1330€ (250€ de matrícula + 400€ de primer pagament + 650€ de segon pagament + 30€ taxes d'expedició del diploma).

 

La quota inicial de matrícula o reserva del curs s'abonarà en el moment de la pre-inscripció al curs i serà retornada en cas que l'aspirant no compleixi algun dels requisits establerts, o bé no hagi estat acceptat degut a un excés d'alumnat.

 

El pagament del curs es podrà fer en dos pagaments, un a l'inici del mateix i un segon un cop superat el 50% de la càrrega lectiva del curs. La taxa d'expedició del títol s'haurà d'abonar en el moment de finalitzar el curs.

 

METODOLOGIA I SISTEMA D'AVALUACIÓ

L'obtenció del Diploma Federatiu d'Entrenador Professional de Futbol, Nivell 3, requerirà haver aprovat totes les assignatures del curs, així com el període de formació pràctica exigit.

El curs seguirà una avaluació continuada i amb assistència obligatòria a cadascuna de les àrees o matèries del curs.

El seguiment de la formació pràctica el realitzarà el tutor corresponent. Un cop finalitzat el període de formació pràctica, l'alumne haurà de presentar una Memòria de les Pràctiques.

 

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

Per accedir al curs federatiu professional, a més de fer el procés de matriculació (a la pagina web o intranet) Haureu de fer-nos  arribar aquesta documentació (original i copia):

- DNI o NIE (en el cas de ser estranger, s’ha de tenir residencia permanent o de llarga durada)

- Foto Mida Carnet

- Certificat mèdic expedit fa menys de dos anys, en el que indiqui que ets apte per la practica de l’esport, en el cas de tenir fitxa federativa i tenir vinculada a aquesta fitxa una revisió medica feta fa menys de dos anys, pots adjuntar la fotocopia de la fitxa.

- Diploma federatiu de Nivell  II 

- Haver estat titulat d’una llicència federativa d’entrenador, al menys durant una temporada, després d’obtenir el Diploma d’Entrenador Territorial de Fútbol, Nivell 2, com a primer entrenador d’un equip comprès entre les categories prebenjamí i Segona Divisió Nacional "B"  o com a segon entrenador en equips  Segona Divisió i Primera Divisió Nacional.

 Aquest certificat s’ha de demanar per escrit al comitè tècnic d’entrenadors ( entrenadors@fcf.cat ), desde el dep. de Comitè tècnic, faran arribar directament a l'escola l’original d’aquest certificat, sempre i quan es compleixin aquests requisits.

- Declaració Jurada signada per l’alumne. ( Pàgina 13  de la convocatòria del curs)

 En el cas de ser assignada una plaça en el curs, aquesta declaració, s’haurà de tornar a lliurar, signada per l’alumne i registrada davant notari).  

- Curriculum Vitae  (plantilla , ultim full de requissits d'acces).

*Tota aquesta documentació s'ha de fer arribar a la FCF (c/ Sicília, 91-97) .  S'ha de portar original + copia . Qualsevol consulta relacionada podeu contactar al tel. 618794279

 

IMPORTANT:  LA DOCUMENTACIO HA D'ESTAR PRESENTADA COM A MINIM DUES SETMANES ABANS DE L'INICI DEL CURS, PER TAL DE PODER ASSISTIR A LES CLASSES *

 

 

 

 

 

Preu 1330€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)