Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Curs d'Especialització en l'Entrenament de Porters de Futbol Sala
Futbol Sala
Aquest curs d'especialització en l'entrenament de porters de futbol sala pretén que l'alumne conegui les funcions de l'entrenador de porters en etapes de formació.
Preu 90€

CURS 2019-2020

RESUM

Tenint el compte la gran importància que està agafant cada vegada més la figura del porter dins del futbol sala, l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala, amb l'objectiu de cobrir aquesta actual demanda, ha creat un curs específic d'especialització per l'entrenament de porters de futbol sala.

Aquest curs pretén que l'alumne conegui les funcions de l'entrenador de porters de futbol sala en etapes de formació, els aspectes més rellevants en el joc del porter, així com aprengui a desenvolupar el seu propi model per arribar al màxim rendiment d'aquesta posició.

Al finalitzar el curs, l'alumne gaudirà de les eines suficients per poder desenvolupar la tasca d'entrenador de porters de futbol sala d'una manera organitzada. Alhora, gaudirà d'un ventall de recursos i estratègies per adaptar-se a les diferents realitats que es pugui trobar (porter, escola, club...).

Son requisits imprescindibles per cursar aquesta formació ser majors d'edat i disposar almenys de la titulació de Monitor de Futbol Sala

TEMARI

El curs Especialització en l'Entrenament de Porters de Futbol Sala es divideix en 5 assignatures  on desenvoluparan els aspectes més rellevants relacionats amb els porters de futbol sala i el seu entrenament.

Així doncs, el curs s'estructura en 25 hores lectives, en les quals s'impartiran les següents assignatures:

  • Teoria de l'entrenament esportiu
  • Psicologia del porter de futbol sala
  • Sessions d'entrenament específic
  • Fonaments tècnics i tàctics
  • Pràctiques

 

CALENDARI I PREU

Els calendaris varien segons el curs escollit. Els següents quadres il·lustren l'oferta formativa de cursos segons la seu. Cada curs conté informació sobre els horaris i les dates.

El curs tindrà una durada de 25 hores presencials i es durà a terme en els diferents centres de formació que designarà la pròpia Escola d'Entrenadors.

 

                                                        SEUS I HORARIS                                                              
Pendent de convocatòria

 

El període d'inscripció restarà obert una vegada anunciat el curs a la pàgina oficial de la FCF i fins a cobrir totes les places convocades o fins 5 dies abans de l'inici del curs.

El preu d'aquest curs és de 90€  (70€ del curs + 20€ d'expedició del diploma)

 

METODOLOGIA I SISTEMA D'AVALUACIÓ

L'Escola Catalana d'Entrenadors de Futbol Sala concedirà la certificació de Curs Bàsic d'Especialització en l'Entrenament de Porters de Futbol Sala a tots aquells alumnes que hagin aprovat totes les assignatures del curs.

Es tracta d'un curs presencial amb assistència obligatòria. L'alumne que no assisteixi a un mínim del 75% de les classes lectives de cada matèria, no podrà aconseguir la certificació.

El tipus d'avaluació serà continuada i es realitzarà un examen final teòric i pràctic.

 

Preu 90€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)