Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Coordinador de Futbol Sala
Futbol Sala
Aquest curs presencial pretén que l'alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d'un club de futbol sala, en la vessant esportiva i en la vessant econòmica i social.
Preu 90€

CURS 2022-2023

RESUM

El coordinador és qui dirigeix i gestiona els diferents recursos de la seva entitat esportiva. Aquest curs pretén que l'alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d'un club de futbol sala, identificant els diferents components que permetin millorar la dinàmica del club, en la vessant esportiva i en la vessant econòmica i social, contextualitzant aquestes accions amb la realitat de cada entitat.

En acabar el curs, l'alumne coneixerà les variables més rellevants que condicionen l'èxit d'un club. Variables que haurà de saber gestionar en el transcurs d'una temporada, prenent les decisions més oportunes en cada moment.

 

REQUISITS D'ACCÉS

Per matricular-se al curs de Coordinador de Futbol Sala es imprescindible ser major d'edat i estar en possessió de la titulació de monitor i/o entrenador de futbol sala.

 

TEMARI

El curs de Coordinador de Futbol Sala es divideix en 4 mòduls que representen les àrees que ha de dominar el coordinador d'un club de futbol sala.

MÒDUL 1 - Àrea de legislació i normativa.

S'exposaran els diferents aspectes normatius que ha de conèixer el coordinador. Es tractaran aspectes relacionats amb la normativa federativa i amb les lleis del sistema esportiu.

MÒDUL 2 - Àrea de gestió.

S'oferiran recursos pràctics que el coordinador haurà d'utilitzar per tal d'optimitzar la gestió econòmica i financera del seu club, des d'analitzar l'estat econòmic de l'entitat, fins gestionar els recursos logístics, passant per l'organització d'esdeveniments esportius.

MÒDUL 3 -  Àrea esportiva.

S'explicaran els aspectes que el coordinador ha de tenir en compte per l'elaboració i el desenvolupament del seu projecte esportiu, establint els objectius i els continguts més adequats per a cada etapa, desenvolupant el model de joc del club i realitzant el control i el seguiment esportiu de jugadors i entrenadors.

MÒDUL 4 - Àrea d'habilitats directives i de recursos humans.

Es proposaran diferents estratègies per dirigir eficaçment els recursos humans amb els quals compta una entitat, determinar les funcions i responsabilitats de cadascú, realitzar la selecció de personal, establir un òptim programa de formació i fer front als diferents conflictes amb què es pugui trobar.

 

CALENDARI I PREU

Els calendaris varien segons el curs escollit. A continuació es mostra l'oferta formativa de cursos segons la seu:

 

BARCELONA
BARCELONA - FEDERACIÓ CATALANA FUTBOL
Agenda : Del 27 de desembre del 2022 al 13 de gener del 2023

 

El període d'inscripció estarà obert una vegada anunciat el curs a la pàgina oficial de la FCF i fins a cobrir totes les places convocades o fins 7 dies abans de l'inici del curs.

Si realitzeu 1er registre a l'Escola d'Entrenadors de l'FCF podreu fer la inscripció des de l'enllaç de MATRÍCULA.

Si ja sou alumnes de l'Escola haureu d'accedir a la vostra Intranet d'alumnes amb les claus* del darrer curs realitzat.

* Si no recordeu les vostres claus de l'Escola d'Entrenadors podeu contactar i sol·licitar unes de noves a escolafutsal@fcf.cat o 932 65 24 77 - ext 2058.

El preu d'aquest curs és de 90€ (70€ del curs + 20€ de l'acreditació i del diploma).

EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA  S'HAURÀ DE REALITZAR ALMENYS 7 DIES ABANS DE L'INICI DEL CURS

 

METODOLOGIA I SISTEMA D'AVALUACIÓ

El Comitè Tècnic d'Entrenadors de Futbol Sala concedirà la certificació oficial de la Federació Catalana de Futbol del Curs de Coordinador de Futbol Sala a tots aquells alumnes que hagin aprovat l'examen final teòric i el projecte o treball final del curs.

Es tracta d'un curs presencial amb assistència obligatòria. L'alumne que no assisteixi a un mínim del 75% de les hores lectives de cada mòdul, no podrà aconseguir la certificació.

 

 

Preu 90€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)