Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURSO NACIONAL C
Futbol
Aquesta convocatòria va dirigida a aquelles persones que busquen una formació bàsica de l'ensenyament de futbol per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i les jugadores.
Preu 275€

AVÍS IMPORTANT:

Benvolguts alumnes,

Des de l'Escola d'Entrenadors us volem informar sobre la situació actual dels cursos que tenim previstos iniciar aquest estiu.

Degut a les actuals circumstàncies que estem vivint amb l'objectiu d'evitar riscos i garantir la seguretat i salut tant dels alumnes com dels docents i de les seves respectives famílies, us passem a informar de les mesures extraordinàries previstes que afectaran als cursos:

Els cursos Nacional C presencials s'anul·len i únicament farem oferta del Curs Nacional C Online, deixant pendent de data de realització de l'examen presencial del mateix. Aquells alumnes matriculats en un curs presencial abans del 21 de maig, tindran la possibilitat de traspassar la seva matrícula al curs online o sol·licitar la devolució de l'import de la seva matrícula, indicant el número de compte bancari i adjuntant el justificant de pagament.

 

 

CURS 2019-2020

 

 

CURSOS BARCELONA

CURS ANUL·LAT MANRESACONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 13 de juliol Final: 30 de juliol (De dilluns a divendres. De 18h a 22h)

CURS ANUL·LAT BARCELONA ESTIU MATÍCONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 2 de juny Final: 23 de juny (De dilluns a divendres. De 10h a 24h)

CURS ANUL·LAT BARCELONA ESTIU TARDACONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 2 de juny Final: 23 de juny (De dilluns a divendres. De 15h a 19h)

CURS ANUL·LAT VILAFRANCA ESTIUCONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 8 de juny Final: 30 de juny (De dilluns a divendres. De 17h30 a 21h30)

CURS ANUL·LAT TERRASSA ESTIUCONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 10 de juliol Final: 31 de juliol (De dilluns a divendres. De 17h30 a 21h30)

CURS ANUL·LAT SABADELL ESTIUCONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 13 de juliol Final: 31 de juliol (De dilluns a divendres. De 17h30 a 21h30)

CURS ANUL·LAT BARCINO ESTIU 1CONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 22 de juny Final: 9 de juliol (De dilluns a divendres. De 16h a 20h)

CURS ANUL·LAT BARCINO ESTIU 2CONVOCATORIA RFEF  

Inici: Del 13 de juliol Final: 29 de juliol (De dilluns a divendres. De 16h a 20h)

 

CURSOS TARRAGONA

 

 

CURSOS LLEIDA

 

 

CURSOS DE GIRONA

 

 

CURSOS TERRES DE L'EBRE

 

 

 

El preu d'aquest curs és de 275€.

En el moment de fer la inscripció, l'alumne rebrà un correu electrònic (a l'adreça que haurà facilitat) on haurà de confirmar les seves dades. L'alumne haurà de pujar a la seva fitxa d'alumne els documents indicats a la part de dalt. Un cop els validem podrà accedir al pagament del curs. El pagament s'efectuarà a través de la intranet de l'alumne (allà s'indiquen tots els passos a seguir per fer el pagament).

 

 

**El curs té una validesa de 18 mesos, en cas de no aprovar-se en aquest període de temps quedarà anul·lat.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 275€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.