Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURSO NACIONAL C
Futbol
Aquesta convocatòria va dirigida a aquelles persones que busquen una formació bàsica de l'ensenyament de futbol per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i les jugadores.
Preu 275€

CURS 2019-2020

 

 

CURSOS BARCELONA

MANRESACONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 13 de juliol Final: 30 de juliol (De dilluns a divendres. De 18h a 22h)

BARCELONA ESTIU MATÍCONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 2 de juny Final: 23 de juny (De dilluns a divendres. De 10h a 24h)

BARCELONA ESTIU TARDACONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 2 de juny Final: 23 de juny (De dilluns a divendres. De 15h a 19h)

VILAFRANCA ESTIUCONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 8 de juny Final: 30 de juny (De dilluns a divendres. De 17h30 a 21h30)

TERRASSA ESTIUCONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 10 de juliol Final: 31 de juliol (De dilluns a divendres. De 17h30 a 21h30)

SABADELL ESTIUCONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 13 de juliol Final: 31 de juliol (De dilluns a divendres. De 17h30 a 21h30)

BARCINO ESTIU 1CONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 22 de juny Final: 9 de juliol (De dilluns a divendres. De 16h a 20h)

BARCINO ESTIU 2CONVOCATORIA RFEF 

Inici: Del 13 de juliol Final: 29 de juliol (De dilluns a divendres. De 16h a 20h)

 

CURSOS TARRAGONA

MOLLERUSSA - PENDENT DE NOVES DATES

 

 

CURSOS LLEIDA

 

 

CURSOS DE GIRONA

 

 

CURSOS TERRES DE L'EBRE

 

 

 

El preu d'aquest curs és de 275€.

En el moment de fer la inscripció, l'alumne rebrà un correu electrònic (a l'adreça que haurà facilitat) on haurà de confirmar les seves dades. L'alumne haurà de pujar a la seva fitxa d'alumne els documents indicats a la part de dalt. Un cop els validem podrà accedir al pagament del curs. El pagament s'efectuarà a través de la intranet de l'alumne (allà s'indiquen tots els passos a seguir per fer el pagament).

 

 

**El curs té una validesa de 18 mesos, en cas de no aprovar-se en aquest període de temps quedarà anul·lat.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 275€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.