Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURSO ENTRENADOR DE FUTBOL LICENCIA UEFA B
Futbol
Curso de Entrenador de Fútbol Licencia UEFA B para la obtención del Diploma y Licencia, cuya finalidad es garantizar los conocimientos y habilidades para ejercer de entrenador de acuerdo con la Convención de la UEFA.
Preu 1000€

AVÍS IMPORTANT:

Benvolguts alumnes,

Des de l'Escola d'Entrenadors us volem informar sobre la situació actual dels cursos de la temporada 2020-2021.

Degut a la situació actual, per tal d'evitar riscos i garantir la seguretat i salut tant dels alumnes com dels docents i de les seves respectives famílies, us informem de les mesures extraordinàries previstes que afectaran als cursos:

 

Els cursos programats de nivell UEFA B i UEFA A es realitzaran de manera virtual fins el mes de març. A posterior es realitzaran les hores d’obligatòria presencialitat:

  • Una part de les assignatures de Sessions d’Entrenament i Instrucció.
  • Exàmens de les assignatures on el seu instrument d’avaluació inclou un examen.

Paral·lelament l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat – pràctiques en un club), es podrà dur a terme durant el curs o a posterior, segons elecció de l’alumne, sempre dins dels 18 mesos de validesa del curs.

 

OFERTA DE CURSOS 2020-2021

 

BARCELONA

BARCELONA

(CONVOCATÒRIA RFEF)

NOVES DATES INICI CURS : 23 NOVEMBRE 2020

FI DE CURS : 31 JULIOL 2021

GRANOLLERS

(CONVOCATÒRIA RFEF)

NOVES DATES INICI CURS : 23 NOVEMBRE 2020

FI DE CURS : 31 JULIOL 2021

 

 

 

GIRONA

GIRONA

(CONVOCATÒRIA RFEF)

NOVES DATES INICI CURS : 24 NOVEMBRE 2020

FI DE CURS : 31 JULIOL 2021

 

LLEIDA

TORREFARRERA

(CONVOCATÒRIA RFEF)

NOVES DATES INICI CURS : 24 NOVEMBRE 2020

FI DE CURS : 31 JULIOL 2021

 

TARRAGONA

TARRAGONA

(CONVOCATÒRIA RFEF)

 INICI CURS : 24 NOVEMBRE 2020

FI DE CURS : 31 JULIOL 2021

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 1000€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.