Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS ENTRENADOR DE FUTBOL LLICÈNCIA UEFA B
Futbol
Es tracta d'un curs que ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol i dóna accés a la Llicència UEFA B (complint els requisits regulats a la Convenció UEFA).
Preu 1000€

AVÍS IMPORTANT:

Benvolguts alumnes,

L’Escola d’Entrenadors té previst dur a terme els cursos UEFA B i UEFA A de manera presencial. La distribució d’hores de formació presencial es podran reemplaçar per virtuals segons la situació sanitària.

Paral·lelament l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat – pràctiques en un club), es podrà dur a terme des del 15 d'agost fins el 30 de juny, segons elecció de l’alumne, sempre dins dels 18 mesos de validesa del curs.

 

Pot descarregar la convocatòria dels cursos AQUÍ.

 

BARCELONA

BARCELONA (matí)
Del 6/10/2022 al 19/01/2023, dimarts i dijous, de 10h a 14h

BARCELONA (tarda)
Del 6/10/2022 al 19/01/2023, dimarts i dijous, de 15h a 19h

 

 

 

MANRESA

MANRESA (nit) -NOVES DATES-
Del 15/11/2022 AL 25/04/2023, dimarts, de 18.30h a 22.30h

 

 

 

GIRONA

GIRONA (nit) -NOVES DATES-
Del 3/10/2022 al 20/03/2023, Dilluns, de 18.30h a 22.30h

 

 

 

A causa d'un canvi normatiu de UEFA, els cursos d'estiu s'han ajornat. Pròximament publicarem les noves dates i horaris.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 1000€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.