Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURSO ENTRENADOR DE FUTBOL LICENCIA UEFA B
Futbol
Curso de Entrenador de Fútbol Licencia UEFA B para la obtención del Diploma y Licencia, cuya finalidad es garantizar los conocimientos y habilidades para ejercer de entrenador de acuerdo con la Convención de la UEFA.
Preu 1000€

TEMPORADA: 2019/2020

 

OFERTA DE CURSOS

 

BARCELONA

MANRESA ESTIU

(VEURE L'AGENDA DEL CURS)

INICI CURS : 2 DE JUNY 2020

FI DE CURS : 17 DE SETEMBRE 2020

BARCELONA ESTIU (MATINS)

(VEURE L'AGENDA DEL CURS)

INICI CURS : 29 DE JUNY 2020

FI DE CURS : 15 D'OCTUBRE 2020

BARCELONA ESTIU (TARDES)

(VEURE L'AGENDA DEL CURS)

INICI CURS : 29 DE JUNY 2020

FI DE CURS : 15 D'OCTUBRE 2020

VILAFRANCA

(VEURE L'AGENDA DEL CURS)

INICI CURS : 8 DE JUNY 2020

FI DE CURS : 16 D'OCTUBRE 2020

SABADELL

(VEURE L'AGENDA DEL CURS)

INICI CURS : 8 DE JUNY 2020

FI DE CURS : 16 D'OCTUBRE 2020

 

GIRONA

GIRONA

(VEURE L'AGENDA DEL CURS)

INICI CURS : 2 DE JUNY 2020

FI DE CURS : 21 DE SETEMBRE 2020

 

LLEIDA

 

 

 

 

 

TARRAGONA

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 1000€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.