Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS FEDERATIU ENTRENADOR PROFESSIONAL FUTBOL
Futbol
Es tracta d'un curs que ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol i dóna accés a la Llicència UEFA PRO (complint els requisits regulats a la Convenció UEFA).
Preu 1400€

AVÍS IMPORTANT:

Benvolguts alumnes,

Des de l'Escola d'Entrenadors us volem informar sobre la situació actual dels cursos que tenim previstos iniciar aquest estiu.

L’Escola d’Entrenadors té previst dur a terme els cursos de manera presencial. La distribució d’hores de formació presencial es podran reemplaçar per virtuals segons la situació sanitària.

El 20 de maig es comunicarà el llistat d'admesos.

 

 

TEMPORADA 20 - 21

RESUM

Mitjançant aquest curs, l'alumne adquirirà els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar la tasca d'entrenador de futbol base amb una competència tècnica i professional en les competicions organitzades per les federacions de futbol d'àmbit autonòmic i de la Real Federación Española de Fútbol. Amb el nivell 3 es podrà exercir amb qualsevol equip federat i amb qualsevol selecció.

 

CALENDARI

GRANOLLERS

GRANOLLERS

Inici: 1 de juny de 2021.

Fi de curs: 12 de setembre de 2021

 

            CONVOCATORIA RFEF

 

IMPORTANT : La documentació s’ha de presentar abans de la data límit d’inscripció al curs, per tal de poder entrar en el procés d’assignació de places.

 

La quota inicial de matrícula o reserva del curs s'abonarà en el moment de la pre-inscripció i serà retornada en cas que l'aspirant no compleixi algun dels requisits establerts, o bé no hagi estat acceptat degut a un excés d'alumnat. La validació de la matrícula no és vinculant a l’acceptació de l’alumne en el curs (el llistat definitiu es publicarà el 20 de maig).

 

L’alumne obtindrà el “Diploma de Entrenador Professional de Fútbol” expedit per la RFEF.

 

L’obtenció de la llicència UEFA PRO estarà condicionada pels requisits d’acreditació de competències: DESCARREGA

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 1400€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)