Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
MONOGRÀFIC: Com treure la millor versió del teu equip
Monogràfics | Futbol
Ponent: Lorena Cos, psicòloga esportiva.
Preu 40€

 

Els equips no sempre mostren el mateix nivell de confiança i cooperació, sinó que passen per diferents fases durant una temporada. El coneixement grupal és fonamental per a crear una base sòlida de fonaments que es mantinguin estables davant qualsevol adversitat.

En l'esport es parla contínuament de ratxes. Quan les coses van bé tot resulta molt senzill, en canvi quan les coses no surten com s'espera, es cometen més errors i distraccions, aquí és on la figura de l'entrenador és primordial per a transmetre confiança i construir un equip implicat i cooperatiu. L'entrenador pot generar contextos per a potenciar la motivació i la confiança dels seus esportistes, només cal saber quan i com.

Els equips compromesos aconsegueixen un funcionament òptim i una bona eficàcia, per la qual cosa, millorar en aquest aspecte ajudarà a millorar el rendiment. Identificar les claus perquè un equip sigui reeixit és el regal d'aquest monogràfic, on farem un recorregut pels diferents punts que fan que un equip obtingui la seva millor versió, i el paper que l'entrenador té en tot aquest procés.

 

MONOGRÀFIC: COM TREURE LA MILLOR VERSIÓ DEL TEU EQUIP
TEMARI
(FES CLIC)

DATA CURS: 23/04/2021
DE 18:00H A 21:00H

PLACES: 25 ALUMNES PREU: 40€ (20% descompte afiliats al CTE - 32€)

* Donada la situació sanitària actual, els monogràfics es duran a terme de manera virtual a través de Zoom (videoconferència).

 

Requisit d'accés: Tenir com a mínim 16 anys.

 

Guia per fer la matrícula

 

Preu 40€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)