Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Curs Federatiu Especialització BÀSIC en l'Entrenament de Porters
Futbol
Aquest curs d'especialització en l'entrenament de porters pretén que l'alumne conegui les funcions de l'entrenador de porters en etapes de formació.
Preu 325€

RESUM

Actualment, cada cop té més importància el rol del porter de futbol. Escoles i clubs aposten per incorporar un tècnic especialitzat amb els porters per treballar específicament.

Aquest curs pretén que l'alumne conegui les funcions de l'entrenador de porters en etapes de formació, els aspectes més rellevants en el joc del porter, així com aprengui a desenvolupar el seu propi model per arribar a l'èxit dels seus porters.

Al finalitzar el curs, l'alumne gaudirà de les eines suficients per poder desenvolupar la tasca d'entrenador de porters de base d'una manera organitzada. Alhora, gaudirà d'un ventall de recursos i estratègies per adaptar-se a les diferents realitats que es pugui trobar (porter, escola, club...).

 

REQUISIT

Per accedir al curs els alumnes hauran pujar a la seva intranet d'alumne el Diploma Bàsic/1r nivell d'Entrenador de Futbol (diploma federatiu).

No podran accedir al curs cap alumne que no tingui aquest requisit.

 

TEMARI

El curs Especialització en l'Entrenament de Porters es divideix en 3 mòduls on es podran apreciar els aspectes més rellevants relacionats amb els porters en etapes de formació i el seu entrenador.

MÒDUL 1 - L'entrenador especialista i les bases del porter de futbol.

Aquest mòdul mostrarà el rol de l'entrenador de porters, així com les seves funcions. També tractarà tots els aspectes relacionats amb el porter de futbol a nivell tècnic, tàctic, condicional, emocional i de prevenció de lesions.

MÒDUL 2 - Metodologia de l'entrenament de porter en etapes de formació.

En aquest mòdul es parlarà i es desenvoluparà els diferents mètodes de treball, així com la seva integració en l'entrenament específic de porter.

MÒDUL 3 – Model d'entrenament del porter en etapa formativa.

Es presentaran recursos i estratègies per poder elaborar un model d'entrenament personalitzat i adaptat a cada porter, club i/o escola.

 

CALENDARI I PREU

El preu del curs és de 325€.

El curs tindrà una durada de 30 hores presencials i es durà a terme en els diferents centres de formació que designarà la pròpia Escola d'Entrenadors.

Cada curs disposa d'un màxim de 30 hores.

 

CURSOS D'ENTRENADOR DE PORTERS

SABADELL - Del 12 al 14 de juliol

 

METODOLOGIA I SISTEMA D'AVALUACIÓ

L'alumne disposarà d'una tutorització i gestió online, a través de la qual podrà fer arribar dubtes i consultes a un professor assignat via online de manera regular.

L'alumne rebrà la clau personal per accedir al campus virtual des d'on podrà descarregar-se apunts, vídeos, exercicis i articles demostratius dels continguts estudiats.

L'avaluació consistirà en resoldre una activitat de cada un del mòduls, en la qual es valorarà la comprensió dels continguts i la seva aplicació pràctica. Un cop finalitzats els mòduls, l'alumne haurà d'entregar un Treball de Final de Curs, on s'avaluarà la qualitat d'un projecte relacionat amb un exemple de planificació de porters d'una categoria de futbol base.

 

 

 

Preu 325€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)